ikbenpresentator

BLEND

ikbenpresentator

BLEND

Als je werkt in de creatieve industrie ken je vast het platform ‘We are Playgrounds‘. Het biedt een podium aan de meest toonaangevende creatieven van over de hele wereld om elkaar te inspireren. Tijdens BLEND, één van hun evenementen in Nederland, was ik host.

Van internationale ontwerp- en animatiestudio’s tot creatieven uit de filmindustrie. Aan de hand van de prachtigste projecten nemen de sprekers je mee in hun creatieve wereld en processen. En zo leren de trouwe bezoekers en fans dat ook de grootste ontwerpers mensen zijn met ingewikkelde processen en vastlopers, waar dan wel de meest fantastische creaties uit komen. Kortom een inspiratie voor iedereen!

Als host van BLEND ben ik de lijm tussen de verschillende ’talks’. Ik zet m’n beste Engelse pet op en neem de bezoekers mee langs het gevarieerde landschap aan artiesten dat BLEND biedt. Ik introduceer de artiesten, doe algemene mededelingen, stel vragen en zet een fijne sfeer neer waar het voor zowel artiest als publiek veilig voelt. Er is ruimte voor humor, voor interactie een foutje hier en daar. Allemaal ok, wat ervoor zorgt dat BLEND een heel warm event is.

Foto’s: Willeke Machiels