ervaringen

  • Wij konden ons maar één persoon bedenken om ons te trouwen als BABS: Ben! Onze hele goede vriend met ongeëvenaard charisma, enorme humor, talent voor spreken en oprechte liefde voor de mensen om hen heen! Die liefde hebben wij ook zo mogen ervaren op deze onvergetelijke dag! Mensen hebben gehuild van het lachen tijdens de ceremonie. Wij hebben zó intens genoten en zijn Ben nog heel altijd dankbaar.

    Nathalie Mak — echtgenoot van Arnout

  • Ik ben zo blij dat wij Ben hebben gekozen als onze BABS! Het was zó persoonlijk en grappig. Alle gasten hadden tranen in hun ogen van de emotie en humor die hij in de speech heeft verwerkt. Alle gasten praten nog steeds over hoe leuk onze ceremonie was en dat allemaal dankzij Ben!

    Hester Ras — echtgenoot van Martijn

  • Toen we Ben vroegen om onze BABS te worden wisten we al dat het goed zou komen! Ben is bij ons thuis geweest en stelde ons echt op het gemak. Hij luisterde aandachtig naar ons verhaal. De begeleiding van Ben was fijn! De ceremonie was vol humor en mooie momenten! Wij zijn heel blij dat we Ben als BABS hebben gekozen!

    Leroy Driessen — echtgenoot van Jeffrey