ikbenpresentator

Bassie & Adriaan

ikbenpresentator

Bassie & Adriaan

Bassie & Adriaan. Wie kent ze niet? Het zijn mijn absolute jeugdhelden. En om het nog gekker te maken: ik heb de auto en caravan. Daar rijd ik af en toe mee rond én ik mag ze verhuren voor feesten en partijen. Zie je het al voor je? Trouwen in de auto en caravan van Bassie & Adriaan? 

Met toestemming van de heren presenteerde ik een video om de verhuringen aan te kondigen. Volledig in stijl natuurlijk. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en wervend. Ik neem je even mee in dat heerlijke nostalgische gevoel van vroeger en nodig je met plezier uit om een keer met mij mee te rijden. Want dit is toch té leuk?!

De video werd geschreven en geproduceerd door ikbenprins in samenwerking met RasFilm. Met dank aan Bas van Toor, Aad van Toor, Ina van Toor, Sjef Scholte, Martijn Passchier en Dennis van Schajik. Kijk voor meer informatie over Bassie & Adriaan op hun site. Alle rechten zijn voorbehouden aan Bassie Produkties & Adrina Produkties.

Wil je de auto en caravan huren? Stuur mij dan even een mailtje naar: auto.huren@bassie-adriaan.nl. 

ervaringen

 • Vlaardingen is de thuisbasis van Bassie & Adriaan. In 2021 organiseerde Museum Vlaardingen een grote overzichtstentoonstelling over deze twee beroemde jeugdheden. Natuurlijk konden de bekende auto en caravan hierbij niet ontbreken. Ben was gelijk enthousiast en bereid mee te werken en mee te denken. Helaas waren de auto en de caravan te groot voor het museum zelf. Daarom heeft Ben de voertuigen een aantal keer voor de entree van het museum neergezet, zodat de bezoekers ermee op de foto konden. Dit was elke keer een groot succes! Ook tijdens het verjaardagsdefilé ter gelegenheid van de 86e verjaardag van Bas op 17 september 2021 ontbrak Ben natuurlijk niet met de auto en de caravan. Ben is echt een groot fan van Bassie & Adriaan en zorgt met veel liefde voor de bijzondere voertuigen, die op deze manier een tweede leven hebben gekregen.

  Léanne Selles — Directeur Museum Vlaardingen

 • Absolute aanrader. Wat geef je je zoon kado voor zijn 30e verjaardag? Ik hoefde er niet lang over na te denken toen ik op YouTube het filmpje van Ben Prins voorbij zag komen dat je de auto en caravan van Bassie & Adriaan kon huren. Het idee was geboren voor mijn grote B&A fan. Nadat ik mijn wensen aangegeven had bij Ben hebben we een programma gemaakt. Het moment dat mijn zoon op de bewuste zondagochtend nietsvermoedend door het raam keek en de auto met caravan de straat in zag rijden was werkelijk fantastisch. Hoe leuk is het om in te mogen stappen voor een tour langs diverse filmlocaties van Bassie en Adriaan? Ik kan wel zeggen dat dat in ieder geval ook héel veel bekijks trekt. Ben is een enorm enthousiaste chauffeur/gids die er echt een feestje van maakt en honderduit weet te vertellen over deze idolen. De dag hebben we afgesloten in de Ruïne van Teylingen waar de filmopnames plaats hebben gevonden van “De verdwenen kroon”. We kijken er met heel veel plezier op terug. Voor de vele Bassie en Adriaan fans een echte “must-do”.

  José Domburg — huurder

 • Ik heb gevraagd of Ben mij wilde helpen voor het verjaardagsfeestje voor mijn broer die 30 werd. Mijn broer is een groot Bassie en Adriaan fan dus het was een top dag. Op een aantal B&A locaties uit de films geweest en daar kon Ben ook mooi over vertellen. Door de auto en de caravan krijg je wel een echt Bassie en Adriaan effect en dan ook nog de muziek en de locaties erbij. In 1 woord top! Super dag gehad.

  Helen van Bakel — huurder

 • Een dagje rondtouren met de auto en caravan van Bassie & Adriaan is hèt summum voor de echte fans! Ik verraste mijn beide zoontjes voor hun verjaardag met zo'n unieke tour en ze hebben de dag van hun leven gehad. Ben weet álles van B&A en door zijn geanimeerde wijze van vertellen hingen de jongens aan zijn lippen. De tocht door Vlaardingen langs bekende opnamelocaties uit de series was letterlijk een feest der herkenning. Ook mijn oudste zoon weet er veel vanaf. Leuk om de interactie tussen hem en Ben te zien! Enneh.....eerlijk is eerlijk....ook voor míj was dit een dagje jeugdsentiment!

  Cindy de Lange-Wirds — huurder