ikbenpresentator

Stichting Borderline

ikbenpresentator

Stichting Borderline

Webinars over en voor mensen met de persoonlijkheidsstoornis borderline. Dat vond ik een interessante uitdaging. Mijn eerste vraag aan Stichting Borderline, wie zijn die mensen achter de diagnose? Hoe gaan zij om met hun dagelijkse uitdagingen? En zijn er ook positieve kanten? Wat heb je geleerd en heeft het je ook iets gebracht in het leven?

De webinar verscheen in november 2022, maar is om privacyredenen alleen voor Stichting Borderline leden beschikbaar.

Stichting Borderline organiseerde twee webinars om het stigma rondom de persoonlijkheidsstoornis te doorbreken. Ik mocht ze presenteren en ging in gesprek met lotgenoten en naasten. In de kennismakingsgesprekken leerde ik dat er niet 1 soort borderliner is en hoorde ik hoopvolle verhalen die belangrijk zijn om met de wereld te delen. Het lukte me de mensen te zien en ze de aandacht te geven die ze verdienen. En het grootste compliment: je hebt ons een positief podium gegeven en ons op ons gemak gesteld.

De webinar kwam tot stand in samenwerking met RasFilm.

  • Ben heeft voor Stichting Borderline een webinar met lotgenoten en naasten gepresenteerd. Het zijn mooie gesprekken geworden waarin iedereen gehoord en begrepen werd. Iedereen was op zijn of haar gemak. Ben is oprecht geïnteresseerd in de problematiek waar mensen met een persoonlijkheidsstoornis in het dagelijks leven tegenaan lopen en ook heeft hij bijgedragen aan het verminderen van de stigmatisering van borderline door dit te benoemen en te bespreken. Super blij met het resultaat!

    Linda Steeman — Stichting Borderline

  • Wat is het heerlijk om met Ben Prins samen te werken! Als presentator weet hij precies wat de wens is en weet dan ook de juiste tone of voice te gebruiken. Niet alleen het eindresultaat is dan goed, maar hij maakt van de dag zelf ook een feestje en neemt iedereen mee in zijn enthousiasme.

    Martijn Ras — RasFilm